Ook voor een bakfiets kunt u bij ons terecht!

Wist u dat er ook elektrische bakfietsen bestaan? Families met twee of meer kinderen hebben al gauw een probleem als ze op de fiets in de stad boodschappen moeten doen. Zware tassen aan het stuur, een kind vóór en een ander achterop de fiets zorgen voor onveilige situaties. De bakfiets heeft een lage instap en het zwaartepunt ligt laag bij de grond. De Cargobike is zeer wendbaar en gemakkelijk en licht te besturen. De kinderen zitten in een stevige houten bak vóór de bestuurder en zitten vast met driepuntsgordels. Cyclestation Schaijk kan u alle bakfietsen die u op bakfiets.nl vindt, leveren.

Assortiment Bakfietsen

Om het gehele assortiment te bekijken, klikt u op de button. U komt hiermee op de site van de fabrikant. Om terug te keren naar deze pagina gebruikt u dan de “terug” (of “back”) button van uw browser.

Dolly cargo bikes

Om het gehele Dolly Cargo Bikes assortiment te bekijken, klikt u op de onderstaande button. U komt hiermee op de site van de fabrikant. Om terug te keren naar deze pagina gebruikt u dan de “terug” (of “back”) button van uw browser.


Cyclestation Schaijk is officieel dealer van Dolly Cargo bikes! In onze winkel en showroom aan de Pastoor van Winkelstraat 17 in Schaijk verwelkomen wij u graag met een kopje koffie en vrijblijvend advies als u meer wilt weten over deze of andere fietsen. Uiteraard mag u ook altijd even bellen of mailen. Onze contactgegevens vindt u als u hier klikt.

Cyclestation Schaijk is officieel dealer van Dolly Cargobikes - ook bekend als bakfietsen